Over 24Tripper


24Tripper is gestart vanwege de liefde voor Kroatië en de regio. Een belangrijk deel van onze roots ligt in dit land, waardoor we er maar niet genoeg van kunnen krijgen. We willen dan ook niets liever dan onze passie delen met zoveel mogelijk mensen. Van kinds af aan zijn we jaar in, jaar uit door familie en vrienden steeds meer te weten gekomen over deze bijzondere regio.

Gastvrijheid is ons met de paplepel ingegoten, onze ouders laten nog steeds iedere zomer familie en vrienden genieten van lekker eten en bijzondere wijnen.

Voor ons natuurlijk een ideale manier om onze passie te delen via 24Tripper.

Natuurlijk kun je bij ons accommodaties, belevenissen, cruises, noem maar op boeken, maar we willen je ook graag zo veel en kwalitatief mogelijke informatie over Kroatië en de prachtige landen eromheen bieden.

Heb je nog tips? Laat dan een bericht achter via de volgende link!

Groet Edwin en Ivo

Ivo

Broer van Edwin en een echte liefhebber van Kroatië en de Balkan. Jaren geleden heb ik gekozen om van gastvrijheid mijn beroep te maken.

LEES VERDER

Edwin

Zoals Ivo al vermeld heeft, dus de broer van. Net als Ivo ben ik zelf ook behoorlijk gek van Kroatië. Anders dan Ivo, was marketing en sales altijd mijn passie.

LEES VERDERGet in touch


Heb je een vraag, of opmerking ergens over? Laat dan je naam, e-mailadres en/of telefoonnummer achter en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Je kunt ons ook volgen op de onderstaande sociale media. Tot ziens bij 24Tripper!