Hieronder vind u de meeste gestelde vragen aan 24Tripper. Staat uw vraag en/of antwoord er niet bij? Neem dan contact met ons op via onze contact pagina.


algemene vragen
WAT IS 24TRIPPER?


24Tripper biedt reizen aan in en naar Kroatië. Kroatië is een geweldig land dat een bijzondere vakantie beleving biedt. Samen met onze partners kunnen we een veelzijdig aanbod samenstellen zodat jullie keus genoeg hebben.

Wil je meer weten over ons? Kijk eens op de volgende pagina!!!

WAAROM 24TRIPPER?


24Tripper biedt het beste en grootste aanbod van reizen in en naar Kroatië. We bieden jullie reizen aan in samenwerking met onze partners om zo een zo compleet mogelijk aanbod te kunnen bieden. Behalve het boeken van een reis, kan je bij ons ook terecht voor interessante informatie over Kroatië en wat er zoal te beleven valt. We gaan zeker niet stil zitten de komende tijd. We willen jullie graag zo veel mogelijk helpen om de reis naar Kroatië een hoogtepunt te laten zijn.

WAT IS DE 24TRIPPER BLOG?


We willen jullie zo veel mogelijk leuke en interessante informatie over Kroatië brengen. Een manier om dit te doen is door middel van het schrijven van leuke verhalen. Heb je een leuk idee voor een blog! Laat het ons weten!

ZIJN JULLIE AANGESLOTEN BIJ DE ANVR EN SGR?


24Tripper biedt een zo leuk en breed mogelijk aanbod van reizen in en naar Kroatië aan. Het beste aanbod van reizen naar Kroatië komen bij ons samen zodat je een weloverwogen keuze kan maken op welke manier je je vakantie beleven wilt. Wij zijn eigen een portaal die dit voor jullie mogelijk wil maken. Wij delen dezelfde passie voor Kroatië als jullie. Dit betekent dat wij de uiteindelijk reis niet uitvoeren maar jullie wel de beste reizen aan willen bieden. Lidmaatschap van ANVR en SGR is hierdoor voor ons niet van toepassing. Wel zijn alle partners waarmee we werken die dit wel verplicht zijn, allen aangesloten bij de ANVR en SGR. Mocht er iets gebeuren, dan kunt u aanspraak maken op de ANVR reisvoorwaarden of in het geval van een faillissement op de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR).Boeken
IK WIL EEN REIS VIA 24TRIPPER BOEKEN. HOE DOE IK DAT?


24Tripper biedt het beste aanbod aan reizen naar Kroatië. Om dit te kunnen doen, werken wij samen met meerdere partners. Wanneer je je reis uitgekozen hebt, druk je eenvoudig op de ‘boek nu’ knop. Vervolgens kan je je gekozen reis bevestigen en betalen.

HOE STELLEN JULLIE HET AANBOS SAMEN DIE OP DE WEBSITE STAAN?


Onze reizen worden samengesteld door een uniek aanbod van meerdere partners die reizen aanbieden naar Kroatië. Dagelijks zijn we aan het werk om jullie niks te laten missen van dit unieke aanbod.

ZIJN DE PRIJZEN OP JULLIE SITE PER PERSOON OF PER KAMER?


We proberen altijd zo duidelijk mogelijk aan te geven voor hoeveel personen de prijs geldt. Hebben we iets gemist; laat het ons even weten!

IK ZOEK EEN DEAL NAAR EEN SPECIFIEKE BESTEMMING, MAAR DEZE HEBBEN JULLIE NIET. WAT KAN IK HIER AAN DOEN?


Wij proberen een zo breed mogelijk aanbod aan te bieden. Nu kan het zijn dat bepaalde vakanties door verschillende redenen niet te boeken zijn of nog niet opgenomen is in ons aanbod. We willen graag aan ieders vraag voldoen, helaas kan dat niet altijd. Vind je dat we iets missen in ons aanbod, laat het ons zo snel mogelijk weten.

KAN IK MIJN REIS NA HET BOEKEN EN BETALEN NOG UPGRADEN OF AANPASSEN?


Onze reizen worden aangeboden in samenwerking met onze partners. De uitvoerende organisatie kan in bepaalde gevallen reizen nog aanpassen. Contacteer hiervoor de organisatie die de reis uitvoert, deze gegevens zijn te vinden in de bevestigingsmail van de boeking.

HOE KAN IK MIJN GEBOEKTE REIS BETALEN? EN KAN IK HIERVOOR EEN AANBETALING DOEN?


24Tripper werkt met meerdere partners samen. Deze partners hebben verschillende betlingsvoorwaarden en regeleingen. Wanneer je het boekingsproces bij ons doorloopt, volgt vanzelf de uitleg waar betaald kan worden en welke voorwaarden daaraan verbonden zijn. Ben je van mening dat dit beter kan, laat het ons dan even weten.

IK HEB GEEN BOEKINGSBEVESTIGING GEHAD, KAN IK DIE ALSNOG KRIJGEN?


De reizen die wij aanbieden worden door verschillende partners uitgevoerd. Wij adviseren je even contact op te nemen met de organisatie waar de boeking heeft plaatsgevonden zodat zij je nogmaals de bevestiging kunnen doorsturen.

HOE KAN IK MIJN REIS ANNULEREN?


Onze reizen worden aangeboden in samenwerking met onze partners. De uitvoerende organisatie kan in bepaalde gevallen reizen nog annuleren. Contacteer hiervoor de organisatie die de reis uitvoert, deze gegevens zijn te vinden in de bevestigingsmail van de boeking.

HOE KAN IK IN CONTACT KOMEN MET 24TRIPPER?


Is er iets dat je wilt melden of vragen? Via onze deze pagina kan je met ons in contact komen. Zijn er vragen over boeking gerelateerde vragen, neem dan contact op met de uitvoerende organisatie.De Reis
Kan ik ook aparte vliegtickets boeken bij 24Tripper?


24Tripper werkt samen met Skyscanner. Skyscanner is gespecialiseerd in het vinden van de goedkoopste vliegtickets en scant daarvoor vele luchtvaartmaatschappijen. Wanneer je een reis boekt exclusief vliegticket, bieden wij altijd de mogelijkheid om apart toch nog een vliegticket te boeken. Wij geven altijd duidelijk aan of een reis in- of exclusief vliegticket is.

Is er bagage inbegrepen in mijn vliegreis?


Wanneer je er voor kiest om apart een vliegticket aan te schaffen via Skyscanner, moet je er rekening mee houden goed na te gaan of de bagage inclusief is. Bij reizen die we aanbieden via partners waarbij het vliegticket inbegrepen is, wordt dit door ons en de partner duidelijk vermeld.

Kan ik ook een auto huren?


Voor het huren van auto’s werken we samen met Cartrawler. Cartrawler is gespecialiseerd in het aanbieden van de goedkoopste huurauto’s. Wanneer je een reis boekt exclusief autoverhuur, bieden wij altijd de mogelijkheid om apart toch nog een auto te huren. Wij geven altijd duidelijk aan of een reis in- of exclusief huurauto is.

Moet ik wanneer ik een auto huur een verzekering nemen?


Het is erg belangrijk om een verzekering te nemen wanneer je een auto huurt. Is veel landen gelden er andere wetten en regels dan in Nederland, dus is het van belang dat je jezelf hiertegen beschermt. Autoverhuurbedrijven bieden vele verzekeringen aan; goedkoop en duur. Wij wijzen er in ieder geval op dat je je eigen risico voor alle schade aan de auto in ieder geval dekt met het afsluiten van een verzekering.

Is mijn reis inclusief transfer van en naar het vliegveld? Kan ik een transfer bijboeken?


Bij sommige reizen worden transfers standaard in de prijs inbegrepen. Wij proberen altijd duidelijk aan te geven of dit wel of niet het geval is. Wanneer dit niet zo is, kan je bij ons alsnog een transfer boeken via Skyscanner.Kroatië
Is Kroatië onderdeel van de Europese Unie en Schengengebied?


Kroatië is sinds 2013 lid van de Europese Unie. Hierdoor is veel regelgeving aangepast aan de door de Europese Unie opgelegde maatstaven. Kroatië is nog niet erg lang lid, sommige zaken kunnen dus nog steeds anders verlopen dan in andere landen binnen de Europese Unie. Kroatië is nog geen onderdeel van Schengen, waardoor vrij verkeer van goederen en mensen nog niet geldt. Grenscontroles zijn dus nog aanwezig.

Heb ik een paspoort nodig of identiteitsbewijs voor Kroatië?


Reizen naar Kroatië is mogelijk met een geldig identiteitsbewijs of paspoort. Deze moet wel minimaal 3 maanden geldig zijn. Het is ook verplicht je in Kroatië eventueel op verzoek van de politie te legitimeren, dus neem altijd een vorm van legitimatie mee wanneer je binnen Kroatië reist.

Klachten en/of opmerkingen?


Bij 24Tripper bieden wij reizen aan in samenwerking met onze partners. Heb je een klacht over de boeking, reis, accommodatie of misschien iets anders wat met de reis samenvalt? Neem dan contact op met de uitvoerende organisatie. De contact gegevens zijn te vinden op de boekingspagina of in de bevestiging.


Zijn er op- of aanmerkingen of klachten over 24Tripper, stuur ons dan via de contactpagina een bericht, dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op.