INTRODUCTIE


Go Adventure d.o.o. verzamelt, verwerkt en bewaart uw persoonlijke informatie in overeenstemming met de EU Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) en andere toepasselijke regelgeving. Gegevens worden niet doorgegeven aan derden of geëxporteerd naar derde landen, behalve in het geval van de noodzaak om gecontracteerde diensten te realiseren (bijvoorbeeld accommodatie, luchtvaartmaatschappij, vervoerder, verzekering).


GEBRUIK VAN PERSOONLIJKE GEGEVENS


Uw persoonlijke gegevens worden alleen verzameld en gebruikt op basis van de gegevens die u vrijwillig aan Go Adventure d.o.o verstrekt. (registratie, persoonlijke informatie zoals: voornaam, achternaam, geslacht, land, contactnummer, e-mail, geboortedatum en -jaar) of door gebruik te maken van www.goadventure.hr. De verzamelde persoonlijke informatie wordt in elektronische vorm bewaard en alle passende technische en organisatorische maatregelen worden toegepast om schendingen van persoonlijke gegevens te voorkomen. Ontvangen e-mails met uw persoonlijke gegevens Go Adventure d.o.o. zal het alleen gebruiken om aan uw vereisten te voldoen.


RESERVERINGEN


Bij het boeken van excursies, reizen of andere Go Adventure d.o.o. diensten, moet u de persoonlijke informatie van de reserveringshouder schrijven die 18+ jaar oud moet zijn (bijv. naam, adres, telefoon, enz.) en informatie van andere gebruikers (bijv. naam, geboortedatum). Alleen de nodige informatie voor de realisatie van de dienst zal exclusief beschikbaar zijn voor de partners bij de realisatie van accommodatie, transport, verzekeringen en reisgenoten.


Betalingsgegevens (bijv. Bankkaartnummer, vervaldatum) zijn specifiek beschermd en zullen alleen beschikbaar zijn voor banken of kaarthouders voor betalingsautorisatie.


Houd er rekening mee dat registratie alleen is toegestaan ​​voor personen ouder dan 18 jaar.


DIGITALE MARKETING


Contactinformatie, zoals uw naam en e-mailadres, is vereist voor het geval u gebruik wilt maken van promotiemateriaaldiensten van Go Adventure d.o.o. Promotiemateriaal omvat informatie over diensten en speciale aanbiedingen en nieuwsbrieven.


U kunt uw service op elk gewenst moment uitschakelen  door een verwijderingsverzoek per e-mail te plaatsen op info@24Tripper.com.