ONLINE BETALING


We zijn ons er terdege van bewust dat het tegenwoordig moeilijk is om verschillende online sites te vertrouwen bij het betalen met uw persoonlijke bankkaarten. We hebben ervoor gezorgd dat al uw betalingen volledig veilig zijn en beveiligd met het hoogst mogelijke beveiligingsniveau uitgevoerd door Mollie.

Ultieme databeschermingAlle data die wij verwerken, die van jou en die van je klanten, wordt gegarandeerd opgeslagen op Nederlandse servers. Onze servers staan in extreem beveiligde datacentra, onder toezicht van ons gespecialiseerde NOC-team.

Veilige internetbetalingenWe voldoen aan alle richtlijnen voor de veiligheid van internetbetalingen, opgesteld door de Europese Bankautoriteit. Ook krijgen we permanent toezicht van De Nederlandsche Bank.


Three lines of defenceWe garanderen dat onze interne processen worden getest en gecontroleerd middels een Three Lines of Defence-model (3LoD). Dit betekent dat we onafhankelijke Compliance en Audit officers in dienst hebben die de veiligheid en efficiëntie van onze interne processen in de gaten houden.


Versleutelde kaartgegevensWe zijn volledig PCI-DSS level 1 gecertificeerd. Een toonbeeld van de beveiliging die we hanteren voor de data van onze klanten en consumenten.
BANKOVERSCHRIJVING


Als u om welke reden dan ook geen gebruik wilt maken van ons online boekingssysteem, kunt u per e-mail contact met ons opnemen en uw reis zo boeken. Voordat we uw boeking kunnen bevestigen, moet u een betaling via bankoverschrijving doen – rechtstreeks op onze bankrekening met behulp van de onderstaande schriftelijke informatie.Bankoverschrijving details:

Company name