Hier plaatsen we de meest recente updates en beantwoorden wij de meest gestelde vragen rondom de gevolgen voor reizen i.v.m het coronavirus (COVID-19).  Staat je vraag of antwoord er niet bij, stuur ons dan een bericht via info@24tripper.com of Whatsapp op nummer: 085 301 24 38


Informatie vanuit de Nederlandse Overheid:


Per  21 juli heeft Nederland het reisadvies verander van code geel naar code oranje. Reis alleen naar Kroatië als dat noodzakelijk is. Na een verblijf in Kroatië krijgt u bij terugkeer in Nederland het dringende advies om 14 dagen in thuisquarantaine te gaan.


Per 15 juni gaan de reisadviezen van de volgende landen van oranje naar geel: België, Bulgarije, Duitsland, Estland, IJsland, Italië, Kroatië, Letland, Litouwen, Luxemburg, Portugal, Slovenië, Tsjechië, Zwitserland. U kunt dus naar deze landen op vakantie, maar let op de risico’s.


Algemene en reisinformatie vanuit het Ministerie van Buitenlandse Zaken over Kroatië vindt u hier.


Heeft u geboekt via onze partner Interhome:


Coronavirus update per 04.06.2020

Gezien de gevolgen van het coronavirus voor ons werk, onze sociale contacten, ons reisgedrag en in overeenstemming met officiële vereisten, heeft de Holiday Home Division besloten om alle grensoverschrijdende reizen met een aankomstdatum tot en met 14.06.2020 (of *) af te zeggen.Als gevolg hiervan zullen alle boekingen met aankomstdata tot en met 14.06.2020 (of *) met een bestemming anders dan het land van domicilie, door ons automatisch en kosteloos worden geannuleerd.

.

 Voor alle andere boekingen blijven de annuleringsvoorwaarden van HHD onveranderd van toepassing.
Coronavirus update per 07.05.2020, 17:30 uur


De situatie rond de uitbraak van het coronavirus blijft zeer dynamisch.


BELANGRIJK


Actuele informatie!


Gezien de gevolgen van het coronavirus voor ons werk, onze sociale contacten, ons reisgedrag en in overeenstemming met officiële vereisten, heeft de Holiday Home Division besloten om alle grensoverschrijdende reizen met een aankomstdatum tot en met 14.06.2020 (of *) af te zeggen.


Als gevolg hiervan zullen alle boekingen met aankomstdata tot en met 14.06.2020 (of *) met een bestemming anders dan het land van domicilie, door ons automatisch en kosteloos worden geannuleerd.


Binnenlandse reizen in het land van domicilie zijn daarvan uitgesloten, uitzonderingen worden in de onderstaande tabel getoond.


Voor alle andere boekingen blijven de annuleringsvoorwaarden van HHD onveranderd van toepassing.


Kroatië


*18.05.2020


Wij zullen u op de hoogte blijven houden van de actuele situatie.


Gezien het grote aantal klantcontacten is het voor ons niet mogelijk om prompt te reageren.


Wij verwerken wijziging en annuleringen, inclusief terugbetaling van reeds voldane bedragen, conform de reisdatum.


Wij vragen om uw begrip en geduld.


Deze crisis is voor ons allemaal een grote uitdaging, die wij uitsluitend gezamenlijk het hoofd kunnen bieden.


Namens het Management Team,


Jörg Herrmann

CEO HHD Group


Heeft u geboekt via onze partner Belvilla:


Via onze partner Belvilla kunt u door middel van de samenwerking met de SGR en ANVR in aanmerking komen voor een Corona-voucher. Deze situatie heeft ertoe geleid dat SGR tijdelijk – en onder melding van aanvullende voorwaarden – de Corona-voucher opneemt binnen de dekking van SGR. De dekking geldt alleen als de voucher voldoet aan de door SGR voorgeschreven voorwaarden. De garantie die SGR biedt met de Corona-voucher is tijdelijk van karakter en vervalt op 1 juni 2020.


Voor meer informatie en veelgestelde vragen, raden wij u aan de informatie op de website van onze partner: Corona update Belvilla  en van het SGR te raadplegen.