Verzekeringen


Wij zijn ervan overtuigd dat u altijd goede herinneringen moet overhouden aan uw vakantie. Daarom bieden wij bij iedere boeking u een gratis ERV annuleringsverzekering aan. Wij adviseren u tevens om een optionele reisverzekering van ERV reisverzekering af te sluiten.


Uw dekking voor uw reis: ERV annuleringsverzekering


Bij iedere boeking van Interhome is een gratis ERV annuleringsverzekering inbegrepen. Het eigen risico per schadegeval bedraagt 20% van de vergoedbare schade. Voor meer details bekijk de algemene voorwaarden van de ERV annuleringsverzekering.


Uw dekking tijdens uw reis: ERV reisverzekering


Haal het beste uit uw reisverzekeringWij raden aan dat u de ERV reisverzekering af te sluiten, zodat u profiteert van de 2e extra dekking en diensten. Voor meer details bekijk de algemene voorwaarden van de ERV reisverzekering.


Boeking


De ERV annuleringsverzekering zit al verwerkt in de boekingsprijs. De ERV reisverzekering kan worden toegevoegd aan uw boeking tijdens het boekingsproces. Als u uw vakantiehuis of appartement al heeft geboekt, dan kunt u vervolgens uw ERV reisverzekering boeken tot de dag van aankomst door te bellen naar het Interhome callcenter op 070 4141 000.


Claim documenten


Bij verlies kan er een claim worden gemaakt door het invullen van een van de volgende relevante formulieren:Voor meer informatie kunt u terecht op: https://www.interhome.nl/klanten-service/verzekeringen/